Natalie Sahit

Wie is Natalie Maria Sahit?

Geboortedatum, -plaats, -land; 25 december 1997 Paramaribo, Suriname

Vader: Roy Sahit

Moeder: Luci Da Silva Macedo Sahit

Broer/Zus: zus Nicole, broertje Eduardo Gabriel

Opleiding/Beroep: HAVO 1

Relatie: Ja

 

Waaraan besteed jij je vrije tijd?

In mijn vrije tijd zing ik graag of ben ik bezig mijn kennis over styling te verbreden. De type muziek die mij het meest aantrekt zijn Balads omdat ik wil dat mensen mijn stem aanvoelen wanneer ik zing ook dat er goed naar de woorden wordt geluisterd in mijn liederen.

Wat is het eerste dat mensen opvalt aan jou? (los van je uiterlijk)

Een zelfverzekerde uitstraling.

Wat zijn je 3 beste vaardigheden/talenten?

De vaardigheden waarin ik goed ben en die ik dolgraag doe zijn zingen, dansen en creatief bezig zijn.
Ik heb 8 jaren Sriempie gedanst ( Traditionele Javaanse Dans) bij K.B.R.I, 2 jaren Ballet gedanst bij Marlene’s Ballet School en heb mijn Salsa,Bachatta en Merengue certificaten .

Hoe zouden je vrienden je beschrijven in 4 woorden?

Mijn vrienden zouden mijn in de volgende 4 woorden beschrijven: modieus,behulpzaam,vriendelijk en comminicatief. Ik word ook wel een modepop genoemd ! Dat is omdat ik er altijd voor kies om er goed uit te zien van top tot teen overal waar ik ga.

Noem 3 dingen waar je het meest dankbaar voor bent.

Ik ben hartstikke dankbaar voor mijn lieve ouders en mijn zangtalent. Het belangerijkste blijft toch het feit dat ik teleurstellingen heb ervaren in mijn leven. Het was niet altijd even makkelijk hierboven te komen maar met een positieve instelling en veel zelfvertrouwen ben ik hierover heen gekomen. Ik ben er niet alleen sterker van geworden maar ben ook verder gegroeid als persoon.

Wat is je grootste passie?

Mijn allergrootste passie is zingen in verschillende talen. Op achtjarige leeftijd, dit jaar precies 10 jaar terug werd ik gekroond tot Little Miss Suriname 2006. Als talent koos ik voor dansen en zingen op een Braziliaans nummer. Mijn interrese in muziek is vanaf die periode gaan vergroten en heb ik door de jaren heen verder ontwikkelt. Middels muziek kan ik mijn emoties uiten.


Wat zijn je ambities?

Korte termijn: Wil ik mijn Middelbare Opleiding afronden en kinder programmas organiseren met kinderen die een beperking hebben of wees zijn .

Lange termijn: Verwacht ik mijn tourisme opleiding te hebben afgerond en grond stewardess te zijn. Dit is het beroep dat ik over enkele jaren wil uitoefenen omdat ik over diverse talen beheers namelijk Nederlands, Portugees, Javaans, Engels en Spaans. Daarnaast wil ik mijn stem laten horen in de muziek wereld door liedjes te schrijven en die zelf te zingen.

 

Omschrijf Suriname in maximaal 5 zinnen.

Suriname is een heel bijzonder land vanwege onze multiculturele samenleving en daarmee toont dat we samen ongeacht ons ras, geloof, tradities, cultuur en taal een betere toekomst kunnen bouwen voor de generaties die volgen.

Wat maakt jou de perfecte Miss Tropical Beauties Suriname?

Ik geloof dat mijn positieve uitstraling een hulpmiddel kan zijn om een voorbeeld figuur te zijn niet alleen voor mijn pier maar voor de hele wereld. Schoonheid is volgens mij een combinatie van je innerlijke en uiterlijke. Als nieuwe miss zal ik vol trots en nationalistische gevoel Suriname zowel nationaal als internationaal vertegenwoordigen.

 

Mijn platform is (& waarom):

Mijn platform is: Sociale projecten uitvoeren met en voor kinderen die geestelijk zowel lichamelijk een beperking hebben of wees zijn.

Ik heb bewust voor dit platform gekozen omdat Surinamers naar mijn mening niet de nodige aandacht schenken aan deze speciale kinderen. Ik wil sport en educatieve dagjes organiseren met deze kinderen en ze financieel steunen doormiddel van donaties.

Wat is je boodschap aan Suriname in maximaal 2 zinnen?

Hou ons geliefde land Suriname schoon, begin bij jezelf en wees een voorbeeld voor de rest van de wereld.