Wendy He

Wie is Wendy He?

Geboortedatum, -plaats, -land; 13 april 1997- Paramaribo, Suriname

Vader: Steven He

Moeder: Cai X.H.

Broer/Zus: Een broer-Juno He

Opleiding/Beroep: Student aan het E.P.Meyer Lyceum

Relatie: Wel relatie.

 

Waaraan besteed jij je vrije tijd? 

Ik besteed mijn vrije tijd aan mijn hobby’s , namelijk: bezig zijn met muziek. Ik bespeel de drum al 3 jaren. Daarnaast hou ik van in de keuken bezig zijn voornamelijk bakken en tussendoor boeken lezen. Ook is de schietsport een van mijn grootste hobby’s.

 

 
Wat is het eerste dat mensen opvalt aan jou? (los van je uiterlijk) 

Mijn vrolijkheid

 

 Wat zijn je 3 beste vaardigheden/talenten? 

  1. Ik heb goede organisatorische skills.
  2. Ik heb passie voor mode.
  3. Ik heb aanleg en gevoel voor muziek.

 

Hoe zouden je vrienden je beschrijven in 4 woorden? 

Eerlijk in mijn communicatie. Behulpzaam. Zelfstandig en moedig.


Noem 3 dingen waar je het meest dankbaar voor bent. 

Ik ben het meest dankbaar voor mijn complete familie, dat ik gezond ben en dat ik gewaardeerd word door de mensen om mij heen.

 

Wat is je grootste passie? 

Mijn grootste passie is muziek. Dit is mijn passie sinds ik voor het eerst een muziekinstrument heb leren spelen, toen zat ik op de lagere school. Ik ben begonnen met drummen op 16 jarige leeftijd. Daar voor heb ik de piano en keyboard leren spelen. Als ik muziek maak of ik luister hierna voel ik me gelijk vrolijk, stresvrij en gemotiveerd. Muziek is onmisbaar in mijn dagelijks leven !

 

Wat zijn je ambities? 

Korte termijn: mijn middelbare school diploma klasse van 2016 succesvol in een keer behalen en de Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing winnen.

Lange termijn: binnen 3-4 jaar mijn bachelordegree behalen in management. Ook zou ik binnen deze termijn heel graag naar de volgende landen willen reizen: Egypte, Engeland en Duitsland. Ik heb voor Egypte gekozen vanwege hun geschiedenis. Engeland en Duitsland, omdat het twee ontwikkelde en prachtige landen zijn. Daarnaast zou ik een andere taal willen bijleren onder andere Duits.

 

Omschrijf Suriname in maximaal 5 zinnen. 

Suriname is een heel mooi tropisch land rijk aan flora en fauna. Het land zit vol met verschillende soorten culturen en dat maakt ons land mooier en uniek. Onze samenleving is vredelievend en wij vieren over het algemeen de nationale feestdagen samen met elkaar.

 

Wat maakt jou de perfecte Miss Tropical Beauties Suriname? 

Ik wilde dit traject al geruime tijd ervaren. Ik geef niet makkelijk op als het gaat om iets waarvan ik echt houd en graag wil. Ik heb daarom besloten om dit jaar mee te doen en ben hiervoor helemaal gereed. Ik ben trots op mijn land en daarom zal ik Suriname als de nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname zonder twijfel in het buitenland vertegenwoordigen.
Verder blijf ik altijd positief, help graag en ben zelf verzekerd. Dit maakt mij de perfecte Miss Tropical Beauties Suriname.

 

Mijn platform is (& waarom): 

Mijn platform is vrouwen overtuigen dat innerlijke schoonheid even belangrijk is als uiterlijke schoonheid. Ik wil jonge dames bewust maken dat ze heel veel respect en waarde moeten tonen aan zichzelf alsook hun karakter vorm geven in een positieve zin. Niet altijd hoef het te gaan om de make-up, lange nagels, mooi haar of uitdagende kleding.

Ik heb dit gekozen als mijn platform, omdat ik zelf ook een vrouw ben en ik voor de vrouwen wil spreken. Ik heb ook opgemerkt dat (jonge) vrouwen vaker meer focussen op hun uiterlijk dan hun innerlijk, terwijl karakter ook van groot belang is.

Wat is je boodschap aan Suriname in maximaal 2 zinnen? 

Mijn boodschap aan Suriname is dat wij altijd behulpzaam moeten zijn naar elkaar. Ook moeten wij als Surinamers altijd optimistisch en positief blijven !